Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. Epizoda - Závěrečná řeč

22. 4. 2020

Závěrečná řeč - Krampus

krampus.jpg

Tak ahoj všichni, už jsem trochu prekousl ty kyselý hrozny co jste mi naservirovali a můžu konečně napsat závěrečnou řeč. Jak se vyjádřit k této hře. Hned ze začátku jsem si řekl, že bych mohl změnit svou herní taktiku a nesnazit se jít po nebezpečných hráčích, ale nok se s nimi spojit a celou sérii projít jako horký nůž máslem. S Ivanem i Wejou jsme si to potvrdili, nabalil jsem k nam Domese a posleze i toho fejka Radima (btw. Zajímalo by mě, kdo to ve skutečnosti byl). Myslel jsem že si 100pro věříme a i twistik vyšel dobře. Hmm asi jsem měl Radimovi věřit, když mi říkal, že to Weja ho ukecala na to aby mi na první kmenovce dal hlas. Ale já vždycky hraju tak, že s tím s kým se domluvím jako s prvním, tak se snažím dojít až do konce, holt jsem ve svy podstatě Hero hráč, ač to spousta lidí nevidí. No nic, nechal jsem si vyloucit spojence, protože jsem o n začal pochybovat a tím jsem se stal závislým na těch dvou hadech, co se tvářili jako moji nejbližší spojenci. A to mě stálo hru, vlastně ani nevím proč, svoje vylouceni v této fázi hry nepovažuji za dobrý tah ani takticky ani strategicky. Popravdě si to beru trochu osobně. A po tom, co se mi stalo v několika posledních survech jsem si řekl, že od hraní a s tím spojenými hnusarnami, si potřebuji dát n chvíli pauzu. Mám vás rád lidi, ale z celé survivor komunity se mnou jsou opravdu ochotni spolupracovat 2, max 3 lidi a já už jsem z toho prostě trochu vyčerpaný. Díky vám všem, užijte si hru jak jen můžete a hodně štěstí.

PS: díky ti Djembo za pozvání, škoda že jsem nemohl okouknout hru déle, abyCh se vic inspiroval do své série.

PPS: Ivane a Wejo, je to hra a v reálu jste určitě super lidi, bohužel v survivor hře jsme a budeme už na vždy jako protivníci, po tom jak upřímný jsem k vám byl, si nedovedu představit, že bych vam mohl ještě někdy věřit - tohle berte taky jako 100%uprimnost a zapamatujte si to.

PPPS: schoval jsem někde fake hii a ten den co jsem vypadl, jsem kontroloval to místo, kam jsem ho schoval... A víte co? Nebyl tam

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář