Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. Epizoda - Finále - Otázky porotců

7. 5. 2020

Otázky porotců

Nyní je řada na porotcích, aby promluvili k finalistům a položili jim své otázky.

 

 

Weja

Otázka na Zahyho? Proč?

Záhy: Jsem rád, že jsme si rozuměli, bohužel nemůžu hrát s tebou když ty nehraješ se mnou. Víš že na poslední kmenové radě před sloučením bych udělal všechno pro to abys nevypadla, ale pak si mi po sloučení napsala že píšeš random hlas a napsala si Párka, který téměř vypadl. Bylas mou aliancí vyhodnocena jako nebezpečí a já si nemohl dovolit dostat se do menšiny s tím jak jsem tuhle sérii hrál.
Byla by určitě zábava jít s tebou dál, bavilo mě naše psaní a jsi fajn, ale nemyslím si, že bych se dostal tak daleko jako jsem teď. Ne že by na tomhle záleželo.

 

Otázka na Bena: prečo si išiel na začiatku po mne, keď sme spolu neprehodili ani slovo? To, že idem po tebe boli len "doměnky" tak prečo si sa na začiatku zameral na mňa?laugh A druhá otázka, z čoho si usúdil, že hráme s Dominikom spolu a následne si ho dal za terč? laugh Kvôli minulej hre, ktorá skončila ešte v základoch.. osviež mi to lebo v podstate o tvojej hre neviem nič.

Ben Yedder: Ahoj Wejo, rád tě teď poznávám a to, že po mně jdeš nebyly domněnky, s Ivanem jsme ve hře byli fakt jak jeden člověk a ten mi vše řekl, co se dělo ve skupině špinis, ty, láďa, domes a ivan (nevím jestli jsem někoho nevynechal) a věděl jsem, že po mně jdeš, nepsal jsem ti, protože jsme se poznali ve sloučení a očividně jsme se ke hře nepotřebovali, každý jsme měli jinou alianci, která jsme mysleli, že je většinová. Viděl jsem, že jste u Kernyho(?) nebo u někoho hráli ve dvojici a jelikož jsem o Domesovi doposavaď nic nevěděl vyvodil jsem si, že asi budete hrát spolu. To se ukázalo jako pravda. Základ mojí hry bylo sestavit si okruh lidí, ke kterým budu plně upřímný a s tou upřímností je spojeno to, že silně dám najevo, kdo je můj terč. Tys nebyla v tom okruhu lidí, tím pádem ses stala jedním z terčů. Out jsem tě chtěl co nejdříve, protože jsem věděl, že máš idol (že to byl párkův fejk jsem se dozvěděl později) a hlavně právě proto, že jsme spolu neměli šanci prohodit slovo.

 

 

 

Párek

gratuluji chlapáci,a otázka pro oba chci aby jste mi napsali váš nejvetší tah ve hře.

Záhy: Čau Párku, jak jsem už odpovídal Ivčovi, hrál jsem hodně butterfly effect hru. Teď když se nad tím rozmýšlím, hádám, že bylo rozumné držet rovnováhu souboje Ben vs. Špinis co nejdéle to šlo. Ve výsledku, to že vypadl Ivan byla jak scéna z Pána Prstenů, kdy se zlé ohnivé Benovo oko otočilo od hobitka Záhyho a více ho zajímala bitva jinde.
Nicméně byla to věc se kterou se nedalo počítat a další z věcí co mi naštěstí náhodou vyšla.

Ben Yedder: Největší tah můžu vypíchnout tu situaci v F5, kde kdyby jste mě se záhym oba napsali, tak bych se asi udělal. Ale jako největší tah beru svojí early fifa alianci s Nedbosem, na kterýho jsem se po celou hru mohl spolehnout jako na bratra. Jinak si myslím, že člověk k dobré hře nepotřebuje velký flashy tahy, když to má pod kontrolou (krom ivči sad)

 

 

 

Paul

Čau, nazdar, tak začnu z lehka.

Bene:
1, Takřka celou hru jsi šel po mně, proč?
2, Přirovnej mě k real hráči v survivoru?
3, napiš mi nějakou písničku, která se k nám dvoum hodí!

Záhy:
1, Jak je? Co děláš?
2, Přirovnej mě k real hráči v survu.?
3, Věděl jsi o to, ze jdu out?

Paul, Špinis

 

Záhy: 1) Práce, žádná zábava, v noci jsem místo spánku dával dohromady závěrečku, takže nic extra, co ty? laugh
2) Ehmmm neviděl jsem surv víc jak 5 let a předtím pouze pár sérií, ty lidi se mi moc nevybavují. Viděl jsi mě ve výzvě.. laugh Co třeba Tom z Palau? Takovej ten týpek co se nevzdává a je férovej? laugh
3) Ne, neměl jsem tušení že vypadneš dokud jsem to neviděl po tréninku.

Paul: díky moc!

Ben Yedder: Čau nazdar Špinisi,
1.Šel jsem po tobě jednoduše z důvodu, že jsem tě neznal a tím, že lidem ukážeš cíl, nepůjdou po tobě a budou se snažit přiživit na tvým osobním fightu. Nebylo to nic osobního, ale myslím, že to pomohlo nám oběma, že si nás tu lidi podžet jak dva fightící kohouty laugh
2.Asi bych řekl, že Spencer z Cagayanu , máš fakt potenciál si hru pomainit, ale nebyli ti rozdány dobré karty. Ale i přesto si bojoval do poslední sekundy a vytěžil si z toho dost.
3. Tyjo to je těžký, řekl bych born from greatness od papa roach, víš, za čím si jdeš a děláš pro to všechno a věřím, že přes všechny překážky se v životě dostaneš. Tak si na mě aspoň za tu chvíli zapůsobil a já se tak snažím žít, stanovit si cíl a never back down. (Sorry za lehký dicksuck, ale vyzařoval si na mě takovou auru  laugh)

Paul: díky moc! :))

 

 

 

Iwanovic

Chci Vám oboum pogratulovat jsem fakt rad ze jste ve finále zrovna vy dva
Ani nevim na co se Vás ptát znam Vás oba tak dobře ze všechno vím laugh
Ale tak na neco musim tak
otázka na Bena: kdybysme se spolu fakt dostali dal vzal bys me do finále?
A otázka na Zahyho: komu top 3 lidem jsi tady nejvíc věřil?
A otázka na oba: ktery tah v tyhle serii považujete za svůj nejlepší a na ktery byste raději co nejdříve zapomněli?
Ještě jednou Vám gratuluju at vyhraje ten nejlepší

 

Záhy: Čau Ivčo, začnu tím tahem. Tuhle sérii žádný výrazný nebyl, naopak jsem spíše zkoušel hrát butterfly effect hru. V rámci té pro mě bylo nejdůležitější to, že jsem nikomu neřekl o nalezení symbolu. V opačném případě bych asi o symbol přišel v F7 po velkém náporu Dana a a pokud bych nevypadl dřív, konečná by byla F4.
Bezpochyby velká shoda náhod, ale díky bohu za ní. V rámci mé hry je tah i to, že jsem si prakticky nikoho neznepřátelil, což se může teď osvědčit, ale taky nemusí. smiley

Top 3 spojenci, lidi, kterým jsem nejvíce věřil? To jsi ty, Párek a Láďa. Z čehož pouze u tebe jsem byl přesvědčenej, že na tebe po očku budu muset koukat, aby si nevymejšlel žádnou kulišárnu v můj neprospěch a sám sem si připravoval argumenty na chvíli po Danově vypadnutí, jak ti to vysvětlím. A to už od prvního promíchání. laugh
Nakonec si jediný, kdo mi z téhle TOP3 nedal hlas, ačkoliv Párek neměl moc na výběr, jen tak pro zajímavost. laugh

Ben Yedder: Čau Ivánku laugh Ty víš, že bych si tě vzal do finále, neměl bych sílu na to tě znova pojebat. Tuhle hru jsem se držel jak svině a chtěl jsem jí hrát s tebou až do úplného konce.

Nejradši bych zapomněl na tvoje vypadnutí, a mám soft spot pro tu F5 situaci, protože ta by byla dokonalá kdyby záhy měl koule jít proti mně :)) (joke alert) Po tvém vypadnutí jsem sebral všechny zbývající non troll síly, co ve mně byly a všechny jsem je investoval na pomstu #KaragandaSendsTheirRegards

Záhy: Promiň nevšiml jsem si té části čeho nejvíce lituji. To bylo asi vypadnutí Párka, celkově co se stát mělo se asi stalo, ve výsledku jsem rád, že jsem ve finále s Danem, i když do F4 to pro nás oba bylo unreal laugh

 

 

 

Laszlo

Zdar chlapci, tak mi třeba napište, který hráč se podle vás v téhle sérii dostal dál, než si zasloužil, a naopak, který vypadl dříve, než byl jeho čas. A samozřejmě proč si to myslíte.

Ben Yedder: Čau Láďo, honestly moc daleko se dostal Samson, nikdo o něm nic neví a on si v podstatě s nikým nepsal (psal si s tebou a pak si pár vět prohodil se mnou)

Říct, kdo vypadl brzo je pro mě strašně těžký, protože jsem většinu early bootů neměl šanci poznat, ale kdybych musel říct jméno, tak asi Niky. Ta v mých očích neudělala žádnou chybu a dostala pouze rozdány špatné karty (tzv twistfuck).

Záhy: Ahoj Láďo, já na začátek budu souhlasit s Danem, já v existenci Samsona nevěřím a jsem fakt rád, že je poslední neporotce, protože co s ním tady..

Kdo vypadl brzo, to je za mě prostě Ivan. Nevypadl tedy tak brzo, ale já se strašně těšil na lidi co to tu mohli rozjet a který rozhážou karty a nikdo nebude tušit, nějací herně silní hráči. Nevím, jestli Ivan jen nestihl začít nebo jestli je ve skutečnosti mé zdání o jeho hře mylné, ale čekal jsem hukot a nebylo nic. Škoda sad

 

 

Nedbik

Ahoj smiley I když jsem už asi na 99 % procent rozhodnutý, tak proč se nezeptat na otázky, třeba se to může zvrátit

Tak prvně k Benovi, řekni mi, kdybys vyhrál imunitu, bereš mě sebou do finále ?

Záhy, ty jsi mi psal, že hraješ na druhé místo, je to pravda ? Chceš vůbec vyhrát tuto hru ? Není ti líto, že sedíš ve finále právě ty ? Řekni mi, přijde mi, že jsi neměl vůbec kontrolu nad hrou, hodněkrát jsi hlasoval úplně mimo a celkově mi přijde tvá hra úplně zmatená laugh zkus mě přesvědčit o opaku

Jinak vám oběma gratuluji dostali jste se tam kde ostatní ne a přeji vám hodně štěstí smiley

 

Ben Yedder: Stoprocentně bych si tě vzal, když mi Záhy psal, že si mě chce vzít do finále jen jsem mu to odsouhlasil a nic jsem mu nesliboval nazpátek.

Záhy: Mohu potvrdit laugh

Záhy: Čau Nedbíku, je tady určitě hodně lidí, který by si být ve finále zasloužili víc než já, ale na rozdíl ode mě si ho nevybojovali.
Co se týče druhého místa, prohlásil jsem to před hrou, prohlásil jsem to ve hře, prohlásil jsem to před poslední kmenovkou a nebráním se tomu ani teď. Výhra je čest, ale je na porotě, zda jsem si jí svou hrou zasloužil. Druhý místo je pro mně hrozne specifické nejen v survu, ale i v životě, tak by to byl příjemnej konec. laugh
Absolutně ale nelituju toho, že ve finále jsem. Užívám si ho, s Danem je sranda a v tom nezklamal. Po kmenovce si prohlásil, že jsem comedy king, takže se máme celkem fajnově. laugh
Moje hra zmatená byla. Samozřejmě, pokud ti přijde, že jsem jí neměl pod kontrolou, nemůžu ti to vymluvit, protože ten úhel pohledu tu existuje a ten nepopřu. Chaotické rady budiž toho příkladem. Snažil jsem se to lehce vysvětlit v závěrečce, takže doporučuji přečíst.
Můj úhel pohledu je ten, že jsem měl symbol v kapse a ty já hrát umím. A neměl jsem nutkání. Váhy mezi Danem a Špinisem byly tak silné, že mi fakt nehrozilo nebezpečí v rámci toho že by mě nikdo ani s jedním nemohl spojovat.
To že vypadl Ivan mě překvapilo, ale o zvratu ať půjde kamkoliv jsem věděl. Doufal jsem, že to odnese Dan, ale nestalo se to.
Špinisův odchod hned další radu mě překvapil maximálně, tam jsem zbystřil a opevnil se, v tu chvíli už to pro mě tak komfortní nebylo a začal jsem dostávat hlasy.
Na jednu stranu možná zmatená hra, na druhou se mi bez větší snahy dařila, měl jsem třikrát imunitu a ve chvíli kdy jsem měl odejít jsem zahrál symbol a dostal se až sem. V důležitých momentech jsem o hře rozhodoval a to je to co mě sem dostalo.

Kdyby si k tomu měl nějaké otázky, rád se ti pokusím odpovědět. smiley

 

 

 

Domes

Zdravím hoši a gratuluju laugh moje otázka je na oba stejná k jakému hráči z reálného survu by jste se přirovnali. Předem díky za odpověď a hodně štěstí oběma

Ben Yedder: Čau Dome, k Stephenu Fishbachovi, umím hrát hru, ale mám PTSD z "velkých" hráčů, protože jsem na to dostal tak mockrát vyjebáno laugh Jinak jsem nerd, nosím brýle a jsem basically jeden člověk s ním laugh

Domes: Díky laugh

Záhy: Ahoj Domesi, děkuji za přání hodně štěstí, bude se hodit. Asi mám nakoukáno moc málo dílů survu, nebo je to tím že je to 5 let co jsem naposledy viděl, ale nenapadá mě nikdo, kdo by hrál tak jako já tuhle serii. Napadá mě Bob z Gabonu, kterýho nikdo celou dobu nebral jako hrozbu a bylo na něj pohlíženo s určitým respektem, myslím. Pro hru také něco obětoval a v téhle roli bych se asi zvládl vidět. Ale jinak sorry, netuším.sad

Domes: Díky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář