Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. Epizoda - Finále - Finálové řeči

6. 5. 2020

Finálové řeči

Nyní probíhá poslední kmenová rada, při které se rozhodne, kdo z finalistů zvítěží.

Naši finalisté jsou tito dva hráči

 

Záhy

zahy.jpg

 

 

 

 

Ben Yedder

benyedder.jpg

 

 

Nyní tito hráči mají šanci se obhájit před porotou, kterou tvoří sedm hráčů Weja, Iwanovic, Paul, Domes, Laszlo, Párek a Nedbik.

Zde jsou finálové řeči.

 

 

Záhy

Při čtení následujícího textu prosím berte v potaz čas, to že jsem celý den pracoval a to že za 5 hodin znovu vstávám do práce, děkuji:
Ahoj ahoj, zdravím všechny diváky, zdravím veleváženou porotu, veleváženého Jeffa a také veleváženého Bena, pro kterého mám první poděkování, jsem rád, že ses takhle ujal jako první slova, moc se mi to líbilo.

Pokusím se držet podobný koncept, A4 word.

Když jsem přišel do hry, tak jsem z Bena úplně radost neměl. V kmeni byli nové i staré tváře, stejně tak v kmeni protějším, nicméně byl Láďa se kterým mám fotku ve vlaku, že jo Láďo a taky Párek, ze kterého jsem měl fakt radost. Hned jsem si s ním naplánoval F2, protože mi lidsky i herně sedí. Začátek takovej basic, říkal jsem si, když mě Dan bude chtít vyhodit, psaným slovem na to určitě má, kulišák jeden. Naštěstí Stýf se hrdinsky obětoval a já jel dál. Pak přišlo promíchání, kde jsem do F3 nabral Ivana, ze kterého jsem měl taky radost, bo jsme zasraní fitnesáce. laugh Uvedl mě do situace, jakože se po mně a Párkovi se jde, protože jsme v menšině, ale že nás s Wejou zachrání a tak se i stalo a my měli příjemnou většinu, ačkoliv jsme výzvu od výzvy prohrávali, dařilo se nám pěkně a zvlášť mně, protože jsem našel symbol. Ačkoliv jsem to ze začátku neplánoval, nakonec jsem ho utajil jak před Ivčou tak před Párkem, což se ukázalo jako dobrý tah.

Pak nějaké to promíchání, kmenovka, Ozzy wtf, nekomentuji.. a máme tu sloučení. Tady se měl začít lámat chleba, do toho mě netěšilo, že další symboly mají Láďa a Nedba, do toho pokud se černý a bílý symbol spojí, tak Vás to může zachránit i po vyřazení a jako bonus symbol mohou spojit i dva lidé. Fakt silná zbraň.

Ke všeobecnému nesouhlasu jsem vlastně přemýšlel, za koho všeho by byl Nedba schopnej zahrát symbol, Láďu, stejně tak jako Ivana i Dana jsem ve sloučení viděl jako silnou alianci na jejíž chvostu se nacházím. Měl jsem navíc ve hře Párka, o kterém jsem ani sekundu hry nepochyboval. Vymyslel jsem, že by měl vypadnout Samson, jednak kazí hru, druhak k čemu vlastně je. Hlavně Dan mám za to se bouřil, že je to hloupost a pravděpodobně byla. Ale kdyby už třeba tady vypadl Špínis, tak by se hra asi nevyvinula tak jak se vyvinula. Vydupal jsem si ve hře nechat tuhle proměnnou.. a sám napsal Dominika, jakože co kdyby, znáte to. Samson out.

Pak už jsem nějakým způsobem musel ukázat, že s aliancí držím a psala se Weja, nakonec to nebylo ani tak zlé, potom, co byl vyřazovací útok na Párka. Wejo, psali jsem si, po dlouhé době bych řekl že jsme si rozuměli a za to jsem byl hrozně rád, pár dní kdy jsme si psali byli super. smiley

Následně jsem si začal pořádně psát se Špinisem a tím pořádně myslím že jsem přestal vyhrožovat buď něco vymysli nebo tě vyhodíme. Ne o hře se s ním moc psát nedá laugh ale je to skvělej kluk. heart Dostával jsem konečně i choutky na nějakej tah a tak jsem navrhnul Dana. Jen tak na zkoušku, všem napsal že ho píšu a odešel na trénink. V podstatě nastalo hodně kmenovek kde jsem dal hlas mimo, ale věděl jsem, že nevypadnu. Měl jsem zasranej symbol v kapse a neměl sebemenší nutkání ho hrát. Minimálně dokud je tu Špínis, tak sem do počtu pro obě strany. Hru jsem neřídil, ale věděl jsem podstatné, že nevypadnu. Nebudu se tajit šokem z toho že vypadl Ivan, jeho jméno nikde nepadlo, nikdo mi ho nenadhodil, ale jak jsem psal ve vzpomínkách, asi dobře pro mou hru. A skutečně, Dan se pak zaměřil na strůjce jeho vyřazení a já ho jen tiše pozoroval z dálky.

Samozřejmě Dana lehce zneklidnilo, že ode mě dostal hlas a netuším co si myslel, když jsem mu kmenovku na to oznámil, že ho budu psát znovu. Tentokráte jsem opět věděl, že nevypadnu a do toho jsem byl přesvědčený, že nevypadne ani Dan, ačkoliv jsem opět lidi obepsal s tím, že můj hlas má. Do toho mě uháněl, že ví, že mám symbol a ať ho za něj zahraju. Přísahám, že kdybych o tom symbolu komukoliv řekl, tak jsem si byl jistej, že to někdo Danovi prásknul. Naštěstí to nikdo nevěděl a nemohl ani Dan. Na jeho pokračování ve hře mi taky tolik nezáleželo, navíc jsem nevěřil, že by vypadl a tak jsem ho nezahrál. Jeho nátlak byl ale skutečně přesvědčivý, dobrá práce. A zase jsem šel na trénink a po tréninku zase šok. Špinis. Co se to tu kurva děje. Jakože seriózně asi mi trošku ujíždí bus. Zmobilizoval jsem Láďu a Párka, aby mi trošku vyjasnili situaci, začal jsem si tvořit kruhy i okolo Dana, ačkoliv čekejte něco od člověka kterého jste se byť lacině pokusili 2x vyhodit.

Najednou tu byla top 6 (a já začínám psát druhou stránku, sorry guys, nemusíte to číst jestli nechcete, rád Vám pak odpovím na otázky).

Měl jsem pocit, že už vím o všem co se šustne, nabral jsem maximum informací a vyřadit Domese by nemělo být těžké, proč taky. Ten člověk mi nikdy nenapsal, tak prostě šel a ostatní to viděli stejně. Jenže já dostal hlas a Láďův kec, že je poslední, kdo ještě nedostal hlas.

To mě strašně mrzelo, Láďovi jsem do téhle fáze hry hodně věřil, ne s každým mám fotku ve vlaku. Teď mě iracionálně napsal. Jednoduchá věc, vyhrát imunitu a čistě vyřadit Láďu. No nebylo to tak čistý, ale to jen protože Dan je posera. laugh

F4 a ta debilní kmenovka. Přitom k vypadnutí Dana chybělo tak 10 sekund o které jsem výzvu prohrál. Symbolem bych ochránil svého F2 parťáka a jak víme, finálovou výzvu bych si pravděpodobně pohlídal. Ale to se nestalo. Já prohrál a teď co se symbolem. Chtěl jsem ho hrát za Párka, ale někde tam v hlavě mi něco říkalo, že bych nebyl za hrdinu, spíš za blbce. Hrál jsem ho za sebe s těžkým srdcem a s vědomím, že je tohle naprosto zbytečná oběť, pokud se nedostanu do finále. Po výzvě i po kmenovce jsem byl zticha a několik hodin přemýšlel co jsem mohl udělat jinak. Rušička HII ve sloučení, nenalezena. Symbol v kmeni Nara, ukraden Ozzym den předtím, než jsem se vrátil a mohl hledat já. O 10 sekund rychlejší ve výzvě, ke které byla nápověda a tak nastudoval pravidla Shogi. Nic z toho se nestalo a můj největší spojenec musel odejít.

Finálová výzva a já měl jedinej úkol. Dojít do finále. Splněno. Proč jsem si vzal Bena? Jednoduché. S Nedbíkem jsme si napsali třeba 3x a nic velkého. Poslední finále jsem si chtěl užít a kdo je větší bavič než Dan? Snad jen já.. alespoň pro sebe hehe. Je mi jedno kdo z nás vyhraje, oba jsme zahráli pěknou hru a oba si to zasloužíme, Dan byl ale větším terčem a ustál to. Já byl v téhle sérii takový ten, to počká, to počká, a jéje je ve finále. I tak jsem o hře přehled měl, všechny neduhy v ní vyřešil, ale neměl jsem moc silnou sociální hru, v té mě Dan 100% porazil. A nejen Dan, hodně z Vás porotců. Díky Vám všem za hru. A všema myslím všechny. I Djembu, neporotu, ještě jednou Dana, hodnotiče výzev, pozorovatele, fanoušky (prý jsem si fanklub vybudoval i tady). Prostě díky všem.

Zapomněl jsem dodat, že jsem nesmírně rád za nové lidi, které jsem potkal a o tom ta hra v první řadě je, když už se za ní nedostávají peníze a že jich má Djemba na rozdávání

 

 

Ben Yedder

Tak jsem tu zase, počtvrté v řadě na poslední kmenovce, kde se rozhoduje o vítězi a pokusím se vám vysvětlit proč výhru dát zrovna mně. Sice jsem troll a idiot, ale řekl bych, že jsem předvedl celkem slušný gameplay, ve kterým jsem se nemusel spoléhat na individuální imunity a skrytý symboly, ale když byla potřeba vyhrát, zvládl jsem to poclutchovat (RIP párek v F4). Hned ze začátku jsem si kolem sebe udělal okruh lidí, se kterými jsem plánoval tuto hru hrát (z kmene to byli Láďa, Nedbik a do určité míry jsem věřil i že se Záhym se podržíme do sloučení) a velmi jednoznačně jsem ukázal na svůj cíl vymýtit Špinise a jeho crew. Nebylo to nic osobního, ale když máš nějaké spojence a nebojíš se na někoho ukázat prstem, spojenci ti většinou budou „věřit“ ještě o něco více. Premerge byl celkem smooth, jelikož jsem nemusel na moc kmenovek a když už jsem na nějakou šel, tak byl jasný cíl. První takový clowny zlom byla aukce. smiley Nikdo nevěděl, co se děje, ale naštěstí jsem se dostal do kmene s Ivanem, kterému jsem věřil víc jak sobě laugh. Ivan mi naštěstí taky posloužil i jako štít, ale o tom později. Každopádně po této výzvě jsme vyhodili Niky, která byla důležitá spojenkyně Špinise (pouze to potvrdilo mým spojencům, že po něm jdu). Postupně jsem se začal bavit s klukama Párkem a Domesem, který jsem poznal přes Ivana a mohlo se rolovat. (Na Domese jsem si vyhledal, že v mám pocit Kernyho sérce hrál po boku Weji, tak jsem ho trošku odložil od strategizování). Každopádně přišel merge, který jsme chtěli s Ivanem přejet. Já měl po boku Nedbika, který měl idol a věřím, že by ho za mě byl ochotný použít, kdyby všechno šlo do sraček. Ivan měl svého Párka (get it haha xd) + jsme byli v alianci s Láďou a Zázvim. Začátek byl celkem pohodička. Vypadl Samson a posléze Weja, která byla jediná, o které jsem věděl, že po mně jde (kromě Špinise). S Filipem jsem si sice celou dobu nějak psal, ale oba jsme věděli, že z toho nic nebude. Pak přišla rada, kde jsem měl celý den napiču pocit a psal jsem to i Ivanovi. Díky krátkému chatu s Filipem jsem se dozvěděl, že si píšou se Záhym, kterého sice mám rád jak polárkový dort, ale ve hře jsem mu nevěřil ani nos mezi očima. Chtěl jsem vyhodit Záhyho, Ivan chtěl outnout Láďu, o kterém jsme věděli, že hraje na obě strany. Nakonec jsme udělali kompromis a hlasovali jsme pro Špinise. smileyDojebalo se to a vypadl Ivan, ale aspoň použil Láďa idol. Nedbik nás sice posral, ale instantně po radě se mi omlouval a já věděl, že jsem pro jeho hru důležitý, tak jsem to opomenul, ikdyž jsem ho trochu přátelsky poroastil laugh. Ten den jsem si zapřísahnul, že vyhodím špinise Domese a Láďu co nejdříve to půjde + do toho tu byl vole záhy, kterej mě psal snad každou radu laugh. S Láďou jsem tak nějak repairnul ingame vztahy (mimo hru je to furt stejnej týpek jako vždy byl a kvůli tomu, že mě obehrál ho nesnášet fakt nebudu). A Další už po seskládání staré aliance šli Špinis a Domes. Přišla F5, kde si doteď myslím že nerozumím tomu, co se stalo laugh Trochu se vám pokusím vysvělit, co byl můj záměr a proč se šlo revotovat. Chtěl jsem outnout Láďu, ale nechtěl jsem riskovat podraz Párka se Záhym. Láďův hlas šel do párka, Nedbikův do Ládi a Záhy s Párkem mi tvrdili, že oba píšou Láďu. Nevěřil jsem jim, zvlášť záhymu laugh. Tak jsem se dohodl s Nedbikem, že napíšu Párka a na revote by šel Láďa. Očekával jsem trochu že Záhy a Párek napíšou mě (nakonec mě psal jen párek, a podle všeho byl nasráč a byl to omyl laugh). Kdyby se tehdy rozhodli Záhy s Párkem napsat mě (a já bych hlasoval pro láďu), šel bych domů, protože Láďa by po revotu mohl hlasovat pouze pro mě, a proto jsem si to pojistil takto. Snad to dává smysl a honestly jsem na to celkem pyšný, protože tam nevidím možnost, jak by se to mohlo posrat laugh (jedině by láďa nebo Nedbik hlasovali jinak, ale těma dvěma jsem si byl v tu chvíli tak jistý, jak jen to šlo. Vypadl Láďa takže jsem byl spoko. Pak byl Twistfucknutý Párek (RIP podruhé). A na konec jsem skoro vysral cihly z napětí, jestli Záhy dodrží slovo a vezme si mě do finále, což nakonec udělal a moc mu za to děkuju heart . Určitě jsem neřekl všechno, ale řekli jsem si, že nepřesáhnu A4 ve wordu, protože kdo má číst tak dlouhý hovna, že jo, stejně to nikoho nezajímá a jen si na tom ten pisatel honí ego. Kdybyste měli jakýkoliv otázky sem s nima, garantuju že na ně možná odpovím.

Díky za hru Djembo, premerge, poroto a Záhy. A děkuju za zpříjemnění karantény.

Ben Yedder out!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář